dissabte, 26 d’abril del 2008

ETAPA ESPORLES-PUIGPUNYENT-ESTABLIMENTS 26-4-08






Una etapa nova per als Voltors, no realitzada anteriorment, que no fou tant com es pensaba en un principi. La dificultat no té res a veure com a l'enreves o en el coll de puigpunyent, es una altre història.

Sortida d'Inca amb un poc d'amoció fins arribar a les costes d'Esporles gracis a nen Vicens que sen va escapar, fins que en Gori va anar amb a la seva "busca i captura", faltaria més. Fins a la Granja d'aquells indrets, tot mes o manco junts, i a partir d'aquí, en Gori (també anomenat per alguns es toro de no se on) va iniciar la pujada cap a Puigpunyent estirant davant de tot, seguit per en Narcís, Toni Ferrer, Pere i Ramiro. Però quan s'inicia la pendent de veres va quedar el tandem Onix Team, encapçalat per en Narcís i la quetetrek den Ferreret al mig, en solitari fins al cim.

Val a dir que la quetetrek "orfe" sense n'Alfons, no va inquietar en cap moment a un sobrat Narcís, que en tot moment va controlar i lidera una etapa divertida i amb un dia ideal per a la practica ciclista. Ja a l'espera de Puigpunyent al cap dun parei de minuts arribaren en Ramiro, Gori, Toni Ramis, Miquel i Vicens.

El més important com diuen es participar i berenar. P.C.B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure aquí les vostres aportacions