dijous, 1 de maig del 2008

ENTRENAMENT 1 DE MAIG DIA DEL TREBALLADOR CICLISTA. LLUC-GORG BLAU-CUBER.

" VOLTORS" VOLANT
GORG BLAU
A PLA DE CUBER... ¿¿ CUBER ?? AHHH ¡¡¡¡¡, GORI "CUBER" TAMBE VA VENIR ????

El Grup Ciclista Voltors d'Inca va sortir a rodar al dia de la celebració del Dia del Treballador preparant la seva salut professional anant amb bicicleta. Seixanta kilómetres de pujades i baixades, envoltats d'una gentada per la Serra de Tramuntana, amb bicicleta i altres artilugis mecànics.

DES DE AQUI, sa nostra modesta finestra a l'esport del ciclisme aficionat, a la salut i als berenars, DONÀ LES GRACIS AL CONSELL DE MALLORCA PEL PÈSIM, DESESTROS, IMPRACTICABLE, DEPLORABLE..., paviment que va de Caimari fins al Coll de sa Batalla. QUINA POCA VERGONYA I MIRAMENT PELS CIUTADANS EN GENERAL I TURISTES EN ESPECIAL, DE L'ILLA DE MALLORCA.

L'entrenament es desenvolupa de manera lliure, totalment, uns arribaren al Coll esmentat, altres al Gorg Blau, i altres a pla de Cuber. Alguns vits i no vits, i la majoria berenaren a Can Gallet, un 20 pel propietari, un nou lloc pels Voltors que es trobava ple de gom a gom de biciclistes recuperant forces. Tornada lliure i en prees per anar a comprar tomatigueres. A veure si en menjarem. PCB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure aquí les vostres aportacions