divendres, 6 de juliol del 2007

Mirau si el món es petit.

Ahir dijous a vespre era a la fonda Pepe (Formentera) amb un parell d'al·lotes (si no hagués estat així , segur que no s’hagués acostat) vaig coincidir amb un que surt a les fotos un poc més avall –Sortida a Manacor amb Tren- i ens vàrem posar a xerrar i em va dir que feia feina a l’Ultima Hora , la pregunta que li vaig fer, va ser si coneixia en Pere Castelló (sa veritat no sé perque li vaig fer, tothom el coneix). I em va dir que si, i quan em va demanar jo de que el coneixia només vaig poder arribar a dir que sortíem amb bici... I em va dir que ets dels VOLTORS? ...Es diu Mateu Adrover i la resta ja vos ho podeu imaginar vàrem xerrar pels colzes ... el que em fa més gràcia es que aquesta paraula ja es passeja per les illes , no sé si l’hauríem de patentar ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure aquí les vostres aportacions